NEW SITE

"Земеделска ентомология за всички" - професор Р. Андреев

34.00лв. С ДДС

ВСИЧКО ЗА БОРБАТА С НЕПРИЯТЕЛИТЕ

ПО ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КУЛТУРИ

можете да откриете само с две “кликвания” на мишката

В НОВАТА ИНТЕРАКТИВНА ВЕРСИЯ

НА КОМПЮТЪРНИЯ СПРАВОЧНИК

 ЗЕМЕДЕЛСКА ЕНТОМОЛОГИЯ ЗА ВСИЧКИ

·         Справочникът съдържа подробна информация (годишен цикъл, начин на зимуване, брой поколения, време на поява, повреди и методи за борба), онагледена с голям брой висококачествени цветни снимки за всички икономически значими неприятели в България (повече от 450 вредни вида насекоми, акари, гризачи, нематоди) подредени в интерактивни списъци по културите, където вредят.

·         Разработени са системи за Добра РЗ Практика и Интегрирана РЗ при трайни насаждения, житни и фуражно-бобови култури;

·         Представен е пълният Списък на разрешените за употреба продукти за растителна защита, допълнен с полезна информация за механизъм на действие, фитотоксичност, приложение и др.

·         Подробно са представени начините за Прогноза и сигнализация (мониторинг), както и Методите за борба с неприятелите при различни системи на земеделие.

·         В раздела “Начална ентомология” ще откриете информация за основните морфологични, анатомични, физиологични, екологични и други общи особености на вредните насекоми


Добави към кошницата:

  • Модел: Земеделска ентомология за всички
  • 6 Брой в наличност
  • Произведено от: доц. Р. Андреев


Текущи отзиви: 1

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 31 януари вторник, 2012.

Вашият IP адрес е: 3.236.46.172
Copyright © 2023 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE