NEW SITE

ПРОТЕУС 110 ОД 5Л

310.00лв.  294.99лв.
Спести: 5% отстъпка
С ДДС

ПРОТЕУС 110 ОД  5Л

Активно вещество: тиаклоприд 100 гр/л; делтаметрин 10 гр/л
Формулация: маслена дисперсия (ОД)
Смесимост: смесим с повечето инсектициди и фунгициди, използвани в практиката.
Екотоксичност Веднъж изсъхнал, Протеус® е безопасен за пчелите. Пръскането с Протеус® надвечер, когато пчелите са се прибрали от паша, не води до никакви смущения на пчелните семейства и не оказва влияние върху храненето или поведението на пчелите на следващия ден.
Категория за употреба: II-ра – за употреба от лица със сертификат
Карантинен срок*: Рапица -45 дни,
Разрешена употреба: Рапица - Рапичен цветояд (Meligethes aeneus) 45 мл/дка; Картофи- Колорадски бръмбар (Leptinotarsa decemlineata)40 мл/дка; Царевица - Сив царевичен хоботник (Tanymecus dilaticollis)70 мл/дка

Начин на действие: Протеус® 110 ОД се предлага в новата формулация на Байер – ОТек. В тази високотехнологична формулация водата е заместена от система от маслени прилепители и подобрители, които увеличават задържането и проникването на активните вещества дори при трудно намокрими листа като тези на рапицата.
Протеус® има бърз инициален ефект, идващ от делтаметрин, и дълго последействие благодарение на тиаклоприд. Протеус® притежава контактно и стомашно действие и контролира гризещи и смучещи насекоми. Прeпаратът спира храненето на насекомите.

Препоръки: В рапица Протеус® е най-подходящ за първото пръскане преди цъфтеж за борба с възрастните на рапичния цветояд. Това пръскане срещу цветояда е основно и най-важно в борбата с него. Вредата се нанася върху зелените бутони, а не върху цвета.За повече подробности вижте програмата за растителна защита на рапица.Максимална ефикасност се получава при температура около 20° С.Да не се пръска при температура над 30° С.Преди употреба бутилката трябва да се разклати много добре поради специфичната формулация и разделянето на маслената фаза.


 Продадено 
  • Модел: ПРОТЕУС 110 ОД 5Л
  • 0 Брой в наличност
  • Произведено от: Bayer CropScience


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 12 март понеделник, 2012.

Вашият IP адрес е: 18.208.132.74
Copyright © 2022 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE