NEW SITE

Текамин Райс - 1л

29.00лв. С ДДС

 

Текамин Райс - 1л

ЗА ЗДРАВ И СИЛЕН РАЗСАД

Биостимулатор на кореновия растеж 


Растителни аминокиселини, микроелементи и екстракт от морски водорасли 

СТИМУЛИРА РАЗВИТИЕТО НА КОРЕНОВАТА СИСТЕМА.
ПОДОБРЯВА КЪЛНЯЕМОСТТА И УСТОЙЧИВОСТТА НА КУЛТУРИТЕ.
СТИМУЛИРА РАЗВИТИЕТО НА ВЪЗДУШНИ КОРЕНИ.
СЪДЪРЖА ХЕЛАТИРАНИ МИКРОЕЛЕМЕНТИ.

Растителен екстракт и неорганични соли за приложение при всички селскостопански култури. Органичен течен тор, които стимулира развитието на кореновата система и подобрява кълняемостта и устойчивостта на културите. С висока концентрация на L - аминокиселини в усвоима за растенията форма. Подходящ за почвено третиране по време на цялата вегетация. 

Начин на приложение:
ПОЧВЕНО ПРИЛОЖЕНИЕ: 
За да се абсорбира, Текамин Райс трябва да бъде доведен до зоната на корените. Приложим при всякакви програми за торене. Внася се чрез капково напояване, а на малки площи може да се прилага и поливане с лейка.. Дозата на приложение зависи от почвените условия и използвания метод. Започнете да подхранвате с Текамин Райс от момента на поникване (2 ри – 3 ти лист) и продължете до засаждане на постоянно място, за да стимулирате развитието на кореновата система. При растения в активна вегетация, прилагайте Текамин Райс за преодоляване на повреди по кореновата система от наводнения, градушки, болести и др.

СЪВЕТ НА СПЕЦИАЛИСТА: 
При овощни култури се прилага при засаждане на постоянно място, чрез напояване или потапяне на корените - 6-8 мл/дърво, и 10-15 дни по-късно чрез напояване с доза 300 - 400 мл/дка. В лозовите вкоренилища - 10- 15 дни след разсаждане и през 15-20 дни до края на м.август с доза 300 мл/дка. 
При украсни растения и цветя се прилага при засаждане на постоянно място, чрез напояване или потапяне на корените - 5 мл/л и след всяко рязане на цвят с доза 300 мл/дка
При зеленчуци – разсад - приложението започва няколко дни след поникване. Подхранвайте през интервал от 7 дни. Разделете общата доза - 50 – 100 мл/дка, за 3 - 4 приложения. При засаждане на постоянно място чрез напояване или потапяне на корените в разтвор - 10 мл/л.
При тютюн при разсаждане чрез напояване или потапяне на корените в разтвор - 10 мл/л.

Забележка: Информация от www.agria.bg

 

Забележка:Срок на доставка 3-4 работни дни


Добави към кошницата:

  • Модел: Текамин Райс - 1л
  • 23 Брой в наличност
  • Произведено от: АГРИЯ


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 22 февруари събота, 2014.

Вашият IP адрес е: 44.221.66.130
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE