NEW SITE

ТЕКНОКЕЛ АМИНО В - 20л /туба/

290.00лв. С ДДС

 

ТЕКНОКЕЛ АМИНО В - 20л /туба/

ПPЕДОТВРАТЯВА И КОРИГИРА НЕДОСТИГА НА БОР (B)

Бор (B) е основен елемент в метаболизма на растенията, участва в развитието и диференциацията на клетките, протеиновия синтез, семеобразуването, формирането на плодовете, придвижването на захари и метаболизма на ауксини.

СЪДЪРЖАНИЕ: 
Бор (В) – водоразтворим – 10 % об.

За листно и почвено приложение: 
Дозата и момента на приложение се определят от културата, стадия на развитие и от степанта на недостиг, която се установява в резултат на почвен или растителен анализ. 

Листно приложение 
на Текнокел Амино В се препоръчва, когато се налага бърза корекция, но почвеното приложение е скъпо и невъзможно или при високо pH на почвата (pH>8). 
Този продукт се препоръчва като допълнение към основната програма за торене. За най-добри резултати да се прилага, когато културата е в активен растеж, след поливане или валежи. Дозата на употреба е от 100 до 200 мл/дка, при памук, зеле, ряпа до 300 мл/дка.

Почвено приложение: 
Прилага се преди разсаждане или преди поникване с доза от 500 до 700 мл/дка. С капково напояване: прилага се при необходимост по време на цялата вегетация, но се препоръчва в периода преди цъфтеж. Когато се прилага почвено трябва да се доведе до зоната на кореновата система, за да се абсорбира напълно от растенията. Това може да се улесни от напояване, валежи или почвени обработки.

Забележка: Информация от www.agria.bg

 

Забележка:Срок на доставка 3-4 работни дни


Добави към кошницата:

  • Модел: ТЕКНОКЕЛ АМИНО В - 20л /туба/
  • 1 Брой в наличност
  • Произведено от: АГРИЯ


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 22 февруари събота, 2014.

Вашият IP адрес е: 44.221.66.130
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE