NEW SITE

Арметил М - 5КГ ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧЕСТВА

130.99лв.  117.99лв.
Спести: 10% отстъпка
С ДДС

 Арметил М - 5КГ

ПРЕПАРАТ СЪС СЪЩОТО АКТИВНО ВЕЩЕСТВО

системен фунгицид с предпазно и лечебно действие
Регистриран в България за употреба в следните дози:
- мана по лозата в доза 0,25%
- мана по картофите в доза 0,25%
активно вещество: 8% МЕТАЛАКСИЛ + 64% МАНКОЦЕБ, под форма на намокрим прах.

Характеристика: Арметил М е системен фунгицид с предпазно и лечебно действие. Продуктът съдържа металаксил, който има системно действие, прониква в растението много бързо (30 минути) и осигурява добра защита дори ако завали скоро след приложението. Също така съдържа и манкоцеб , който не позволява прорастването на спорите на гъбата и стопира развитието им.
Мана по картофите 
Максимум 3 пръскания за сезон, превантивно в първите стадии и останалите, в интервал от 10-14 дни. При силна атака от болеста, интервала между пръсканията може да се намали и под 10 дни. Ако е необходимо, да се продължат третиранията, с контактни фунгициди. Интервалът между последното третиране с Арметил М и друг контактен фунгицид трябва да бъде по-малко от 7 дни.
Мана по лозата:максимален брой пръскания-4 за сезон.Първо пръскане е за предпазване от първата атака на болестта.Извършва се по сигнал от пунктовете за прогноза. Второ пръскане- преди цъфтежа и трето следцъфтежно.Ако се налага четвърто пръскане,то може да бъде направено 14 дни след края на цъфтежа.След последното третиране с Арметил М,продължават пръскания с контактни фунгициди.Интервалът между последното третиране с Арметил М и друг контактен фунгицид трябва да бъде по-малко от 10 дни.

 Продадено 
  • Модел: Арметил М - 5КГ
  • 0 Брой в наличност


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 07 април вторник, 2015.

Вашият IP адрес е: 18.208.132.74
Copyright © 2022 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE