NEW SITE

ТАЛЕНДО ЕКСТРА 12.5МЛ.

4.50лв. С ДДС

ПРИЛОЖЕНИЕ   

Лозя

Болести: Брашнеста мана (Oidium tuckeri)

Доза: 20-25 мл/дка 
Момент на приложение: Предпазващо, преди видимите симптоми на болестта или рано след поява на инфекцията.

<карантинен срок: 28 дни

 Талендо® 20 ЕК е най-ефективен, когато се прилага предпазващо, преди видимите симптоми на болестта или рано след поява на инфекцията.

Препоръчва се първото пръскане да е най-рано във фаза 3-и лист на летораста, а последното да е 28 дни преди гроздобера.

 Пръсканията с Талендо® 20 ЕК може да започнат в ранни стадии на развитие на културите и да продължат докато климатичните условия са благоприятни за развитие на болестта

 Интервалът на пръскане е 14-21 дни в зависимост от условията и чувствителността на сорта. Като правило, при използване на по – ниската доза (20 мл/дка), се прилага по – краткия интервал.

 По – ниската доза (20 мл/дка) се прилага превантивно, а по – високата доза (25 мл/дка), се препоръчва при вече проявени симптоми на болестта.

? Когато Талендо® 20 ЕК се използва като партньор на Икуейшън® Про, Корсейт® Р ВП, Корсейт® Макс, цикличността на пръскане се определя от опасността от поява и степента на зараза от обикновена мана (Plasmopara viticola).

Препоръчителен обем на работния разтвор: 100 - 150 л/дка.

? Максимален брой третирания на сезон: 4.

? Интервал на третиране: При условия, благоприятстващи поява на болестта, интервалът на третиране е 20 дни, поради уникалния начин на действие на фунгицида и устойчивостта му на отмиване от дъжд. При вече проявени симптоми на болестта, интервала трябва да се намали на 14 дни, като се препоръчва да се използва по-високата доза на приложение.


Добави към кошницата:

  • 87 Брой в наличност
  • Произведено от: Дюпон - САЩ


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 16 юни петък, 2017.

Вашият IP адрес е: 18.206.194.21
Copyright © 2023 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE