NEW SITE

Фузилад Форте - 1л

55.50лв. С ДДС

 Фузилад Форте е системен, листен, селективен хербицид за борба с едногодишни и многогодишни житни плевели при много широколистни култури по време на вегетация. Благодарение на ISO - линк технологията се поема напълно от листата на плевелите и много бързо се разпространява в цялото растение, включително и в коренищата. Развитието на чувствителните плевели спира незабавно, първите симптоми се появяват след няколко дни, а загиването им след приблизително 2-3 седмици. 

Дозите на приложение на Фузилад Форте зависят от вида житни плевели, стадия на развитие в момента на третиране и от местните условия. 
Фузилад Форте е разрешен за употреба при:
- Слънчоглед- в дози 80 мл/дка срещу едногодишни житни плевели и 100-130 мл/дка срещу многогодишни житни плевели (в това число балур от коренища);
- Памук, тютюн, соя, картофи, фасул, фъстъци, домати и пипер- в дози 90 мл/дка срещу едногодишни житни плевели и 130 мл/дка срещу многогодишни житни плевели (в това число балур от коренища);
- Маслодайна рапица- срещу самосевки от житни култури до фаза 4-5 лист на самосевките в доза 50 мл/дка.

Не третирайте при високи температури (над 25 градуса) поради опасност от намаляване ефекта върху плевелите (поради високата температура устицата на растителните клетки са затворени).


Добави към кошницата:

  • 248 Брой в наличност
  • Произведено от: SYNGENTA


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 21 август сряда, 2013.

Вашият IP адрес е: 44.221.66.130
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE