NEW SITE

ГЕЛ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ - КОМПЛЕКТ ОТ 6 БР.

12.00лв.  9.49лв.
Спести: 21% отстъпка
С ДДС

 

БИОЦИДЕН ГЕЛ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ХЛЕБАРКИ - КОМПЛЕКТ ОТ 6 БР. КАПСУЛИ ПО 2,5Г.

 

Къщички с биоциден гел за унищожаване на хлебарки МАГНУМ 
Представляват капсули с гел  за самостоятелна борба с хлебарките в жилища, офиси, училища, кина, театри, хотели, складове, болници, предприятия за производство и търговия с храни, кораби, самолети, влакове и др.


Действат  поголовно! Магнум гел за хлебарки съдържа силно атрактивна примамка за всички видове хлебарки и съчетава действието на две активни вещества. Има лавинообразен ефект – хлебарките се заразяват една друга и цялата популация изчезва от дома Ви. 
Примамката привлича хлебарките от разстояние 1 м. При контакт с гела, те се заразяват, пренасят примамката в убежищата си и заразяват дори и укрилите се екземпляри.

 
Лесен за употреба! Магнум гел за хлебарки е напълно готов за употреба. Гелът е разположен в херметични капсули. Така се запазва пресен за дълго време. Запазвате домът си чист и без остатъци от препарати. Просто отчупете края на капсулата, изстискайте гела в легенчето на къщичката и поставете в близост до местата където хлебарките преминават. Съдържа силно горчиво вещество, за да се избегне случайно поглъщане от деца и домашни любимци.

Една опаковка (комплект от 6 бр.) е достатъчна за обработката на голям апартамент.

Продуктът запазва действие до 4 месеца след поставянето.

Комплекта съдържа: 6 капсули х 2.5 гр.


Добави към кошницата:

  • Модел: ГЕЛ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА Хлебарки
  • 36 Брой в наличност


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 19 юли петък, 2019.

Вашият IP адрес е: 3.236.83.154
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE