NEW SITE

РАТИМОР СПОКОЙСТВИЕ отрова сляпо куче къртица

7.50лв.  6.50лв.
Спести: 13% отстъпка
С ДДС

РАТИМОР СПОКОЙСТВИЕ отрова сляпо куче къртица - 300гр

 ПАРАФИНОВО БЛОКЧЕ: Ратимор парафиново блокче съдържа смлени зърнени храни, примесени с активни вещества и атрактанти, стимулиращи техния апетит. То е идентично с естествената храна на гризачите. Резците на гризачите растат непрекъснато и те обичат да ги точат гризейки острите, твърди краища на парафиновото блокче. Под парафина се крие апетитната сърцевина на примамката, която те поглъщат с охота. 

Как се поставя примамката?
Тунелът на сляпото куче се разравя и във всеки вход (в лявата и дясна дупка) се поставят с помощта на ръкавица или дървени щипки, 1 брой парафиново блокче „Ратимор” от 25гр. После тунелът се заравя и сляпото куче преминавайки през тунелите си, намира примамката и поради голямата и апетитност я изяжда, а не я съхранява в своите складове под земята.

Не забравяйте! Не докосвайте парафиновото блокче с ръце- това е единственият начин примамката да не свърши работа. Примамката е БЕЗОПАСНА за хора, домашни любимци и малки деца! 

Приложение: Примамката се ползва директно в нападнатите обекти: дома, тавани, мазета, офиси, хотели, складове, ферми, хранителни складове и др. За мишки - поставят се 10-15 гр. пелети през 2 до 5 метра в зависимост от заселеността. За плъхове - поставят се 30-50 гр. пелети през 5 до 10 метра в зависимост от числеността на гризачите в обекта. ПАСТА: Ратимор паста съдържа естествени атрактанти и аромати, месо, мазнини от растителен и животински произход, въглехидрати, което я прави изключително предпочитана от къртиците, чиято естествена храна са насекоми в почвата, червеи, личинки, т.е. месо. Те не могат да устоят на пастата и я изяждат с апетит. 
 
 ВАЖНО: пакетчетата паста (чаени пакетчета) не се късат- хартиената опаковка служи за запазване съдържанието цяло, като предпазва активността на сместа от влиянието на околната среда. Не докосвайте с ръце- гризачите приемат човешката миризма като заплаха и не опитват примамката.
 
Как се поставя примамката?

С помощта на ръкавица или дървени щипки, 1 брой пакетче от паста „Ратимор” се поставя във възможно най-прясната дупка (където пръста е най-тъмна от влагата). Разравя се дупката и на входа се поставя пастата, която не трябва да се натъпква в избрания тунел.  Къртицата не обича да усеща въздух в тунелите си и затова отива да затвори входа. Къртицата обаче е примамена от аромата на месо и атрактанти съдържащи се в паста Ратимор, и отива до примамката, взима я, изяжда я на скрито и спокойно място някъде под земята. Това е един от последните и обеди! Резултатът е налице след 4 ден. Действа 100% ефективно срещу къртици.

Не забравяйте! Не докосвайте пастата с ръце- това е единственият начин примамката да не свърши работа.


Активно вещество: Бромадилон 0,05 г/кг. 


Добави към кошницата:

  • Модел: РАТИМОР СПОКОЙСТВИЕ отрова сляпо
  • 32 Брой в наличност


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 29 ноември вторник, 2011.

Вашият IP адрес е: 44.200.169.3
Copyright © 2022 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE