NEW SITE

ФЕНДОНА ПРО 1 Л.

165.00лв.  124.99лв.
Спести: 24% отстъпка
С ДДС

 Фендона 60 СК е препарат, който се предлага в разфасовка от 1л. и може да се прилага върху всякакви повърхности – стъклени, тухнели, бетонни, дървени, ПВЦ и др. Извършва качествено премахване на вредителите, както на открито, така и на закрито. 

За разлика от другите инсектицидни препарати, Фендона 60 СК полепва по повърхностите със своите микро частици, засъхва и има продължително активно действие. При прелетяване, кацане и пропълзяване на летящите или пълзящите насекоми, те извършват контакт с активното вещество, което ги убива. След контакта на вредителите с Фендона 60 СК, те поглъщат част от отровата и чрез стомашно-чревния тракт достига до вътрешността на организма. Смъртта настъпва до 24 часа след употребата и прекия контакт, а едва 30 мин след поглъщането се причинява цялостна парализа на телцето.

Предимство на този инсектицид е възможността му да се използва дори в домашна обстановка, защото не оставя следи и не притежава неприятна миризма. Активното вещество α-Циперметрин, съдържащо се 5.9 % на 100 грама е ефективно средство за унищожаването на насекомите.

За приготвяне на дозите за пръскане е необходимо да идентифицирате вредителите, според което да прецените разходната норма на Фендона 60 СК и концентрацията в работния разтвор. 

Ако искате да използвате препарата срещу летящи насекоми, трябва да използвате дозиране: 3 мл от разфасовката на препарата, които да смесите с 1 литър вода. 

За унищожаване на хлебарки пригответе работен разтвор от 3 до 9 мл инсектицид и 1 литър вода. Причината за това колебание в милилитрите на Фендона 60 СК е, че концентрацията трябва да се влияе от нивото на популация на хлебарките. Ако има наличие на множество нашественици, трябва да приложите повече от концентрирания продукт, за да постигнете ефектното им премахване, докато при по-малко екземпляри можете да приложите минималната доза. 

За премахването на кърлежите от тревните площи, трябва да приготвите работен разтвор, състоящ се от 1.5 мл концентрат и 1 литър вода. За бълхи приготвянето на разтвора е в същото съотношение.

За ефикасна обработка можете да прилагате готовата течност с пръскачка или спринцовка. Вторият метод е отличен за прецизно поставяне на течността в цепнатини.

Ако извършвате пръскането в закрити помещения, проветрете преди вие или близките ви да пребивавате вътре. За максимална ефективност повторете опръскването с препарат Фендона 60 СК след 2-3 седмици. 


Добави към кошницата:

  • 248 Брой в наличност


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 10 юли понеделник, 2023.

Вашият IP адрес е: 44.200.194.255
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE