Ориус 25 ЕВ 1л

54.99лв. С ДДС

Ориус 25 ЕВ 


Химична група на активното вещество: Триазоли
Функция: Ориус 25 ЕВ е широкоспектърен системен функицид от групата на триазолите за борба срещу редица болести по зърнено-житните и други култури.
Област на прилагане на продукта:За условията на Република България Ориус 25 ЕВ е изпитан и одобрен за борба срещу: Оидиум по лозя (Oidium tucketi) - 0,04 % (40 мл/дка) - I-во пръскане при големина на леторастите 10 – 15 см. Следващите 4-5 третирания се правят през 7 – 14 дни, в зависимост от климатичните условия.
Приложение: За борба срещу оидиум по лоза, в доза – 40 – 100 мл/дка срещу Pseudocercosporella spp и Phoma lingam в рапица.
Специфични условия, при които продукта може или не трябва да бъде употребяван, включително механизъм на действие: Да се третира при тихо време, без вятър, за да се избегне попадане на работен разтвор върху съседни култури. да не се третира при температури над 25 0 С. Да не се пръска срещу вятъра.
Препоръки при употреба: Да се спазват правилата за работа с продукти за растителна защита.
Механизъм и спектър на действие: Ориус 25 ЕВ се абсорбира от листата и стъблата и се транспортира възходящо в растението, предпазвайки новия прираст от патогена и чрез инхибиране на ергостеролната му биосинтеза той загива. Продуктът има предпазно и лечебно действие. Ориус 25 ЕВ е със системно действие.
Карантинен срок: 35 дни при лозя
Действие на продукта върху следващи в сеитооборота култури:При спазване на указаните дози и третиране няма негативно въздействие върху следващите култури и не се намесва в сеитооборота.

 


 Продадено 
  • Модел: Ориус 25 ЕВ 1л
  • 0 Брой в наличност
  • Произведено от: Makhteshim Agan


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 14 март сряда, 2012.

Вашият IP адрес е: 54.144.14.134
Copyright © 2018 Агро Магазин - Джамбо60