NEW SITE

ТЕКНОФИТ ПАУЪР - 20л

220.00лв. С ДДС

 

ТЕКНОФИТ ПАУЪР - 20л

 Течната разтворима форма на Zn и Mn предпазва и коригира липсата на тези елементи. Продуктът осигурява отлична покривност на разтвора. Намалява възможността за развитие на резистентност и е перфектна алтернатива на минералното масло. При третиране да се осигури плътно покритие на растителните части с работен разтвор.

ТЕКНОФИТ ПАУЪР действа като образува филм върху насекомите и капсулира техните яйца, по този начин блокира дихателните отвори и провокира смърт чрез задушаване. Прилага се при овощни, цитруси, тиквови, ягодоплодни култури и зеленчуци. Идеален е за приложение при биологично и интегрирано земеделие.  Не забавя оцветявнето на плодовете при ранните сортове.

НАЧИН НА УПОТРЕБА. Прилагайте листно в активно развитие на културата, в точния момент, когато проблема е лесно решим. Много важно е да се осигури добро напръскване и покритие на листната повърхност от двете страни. Приложението на Агрифит Контакт Zn Mn трябва да се извърши при максимална транспирация: рано сутрин или късно след обед и да се избягват горещите часове на деня. Да не се прилага при дъждовно време.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

1-1,5%/1-1,5л./100л вода/, при зимни и вегетационни третирания, с разход на работен разтвор от 60 до 100л/дка.

Безопасен за третираната култура, околната среда /полезна  ентомофауна, пчели и др./ и фермери. Натурален и биоразградим продукт. Течен тор за листно приложение.

Забележка: Информация от www.agria.bg

Забележка:Срок на доставка 3-4 работни дни

 


Добави към кошницата:
Мин:  5
  • Модел: ТЕКНОФИТ ПАУЪР - 20л
  • 5 Брой в наличност
  • Произведено от: АГРИЯ


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 25 февруари вторник, 2014.

Вашият IP адрес е: 44.200.194.255
Copyright © 2024 Агро Магазин - Джамбо 60
NEW SITE